Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

"Barn hjelper barn"

Vi ønsker i år å jobbe med temaet «Barn hjelper barn» fordi vi mener solidaritet og nestekjærlighet er grunnleggende verdier.

 

«Barn trenger foreldre» er et flott prosjekt som drives av 3 bergensere, deriblant en tidligere mormor i barnehagen.

 

De driver et barnehjem i Uganda som har kapasitet til å ta imot 60 barn. Behovet er enormt, og legges driften ned, betyr det at barna går en uviss skjebne i møte. De fleste av dem er foreldreløse barn i alderen 0-5 år, noen er funksjonshemmede eller uten familie som kan ta seg av dem. Barnehjemmet er inndelt i seks hjem, med en mor i hvert hjem, med ansvar for 8-10 barn.

 

Målet er at barnehjemmet kan drives videre, og på sikt øke bemanning og kapasitet. Vi arrangerer barneløp i oktober måned til inntekt for prosjektet. Barna får se bilder og film fra barnehjemmet, og lager tegninger til barna der. På FN dagen selger vi mat, drikke og kunst barna har laget.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern