Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Aksepter

Hvorfor velge Akasia Nygård menighetsbarnehage

Vi er en liten nærmiljøbarnehage som ligger i «hjertet» av Nygård, rett ved Nygård kirke. I Akasia Nygård menighetsbarnehage gjør vi en forskjell, og medvirker til at barna får en god barndom. Vi er et trygt sted der barna opplever glede, tilhørighet, fellesskap og mestring.

Vi har fokus på lek og sosial kompetanse, og jobber store deler av dagen i smågrupper der barna får mulighet til å danne gode relasjoner og få mestringserfaringer og positive opplevelser i trygge rammer.

Vi har gode muligheter for tur og aktiviteter i vårt nærområde. Vi bruker ofte å gå på tur til Lyngbø sitt fotballanlegg, som gir flotte muligheter for variert ball-lek. Barnehagen bruker også flittig skogen på Lyraneset og naturen i Canadaskogen. Vi reiser også til byen vår for å bli bedre kjent med den.

Uteområdet vårt ligger lunt og solrikt til. Vi har et stort, kupert naturområde som gir flotte muligheter for utfoldelse og utvikling av barns motorikk. Vi har også egen gapahuk på vår naturtomt. Barnehagen har også et stort fint lekeområde som er delvis asfaltert for å gi rom for sykling, hoppe paradis, sangleker m.m. Vi har også flotte lekeapparater for både de minste og de største.

Vi har et tett og god samarbeid med kirken. Vi har månedlige samlinger i barnehagen og i kirken med prest og organist. Vi bruker kirkens underetasje til motorikkgrupper to ganger i uken.

Barnehagen har også en flott og stor naturlekeplass som vi er veldig stolt av. Der utfolder barna seg fritt og bruker hele kroppen. I nærmiljøet har vi mange fine turmuligheter som vi benytter oss av, og vi ønsker å sette spor etter oss der vi ferdes.

Vi jobber for at foreldre og foresatte opplever at barnas beste blir ivaretatt, og at personalet har god dialog med foreldre og barn.

Vi legger til rette for en variert, aktiv og trygg hverdag gjennom lek, læring og samhold. Barna får mulighet til å oppleve glede i samhandling med andre og utvikle gode relasjoner både til barn og voksne.

Vi jobber for at barna opplever tiden i barnehagen som trygg, positiv og lærerik, og at lek og glede preger hverdagen.

Velkommen til oss!

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern